Vi använder cookies Läs mer

 

Linde Material Handling AB förvärvar Nordtruck AB

4 oktober 2017

Linde Material Handling AB, som sedan tidigare äger 25 % i Nordtruck AB, förvärvar nu Nordtruck AB i sin helhet. Förvärvet är en del i företagets tillväxtstrategi och innebär en renodling av marknadsbearbetningen då Nordtruck AB integreras i den egna regionala organisationen.

Läs hela pressmeddelandet här eller besök www.linde-mh.se

 

 

Försäljning

Oavsett om ditt företag har behovet av en standard- eller specialanpassad lösning så står vi till tjänst. Vårt breda truckprogram kompletterat med unik kompetens att kundanpassa ger oss möjlighet att uppfylla dessa krav.

service 

Vårt verksamhetsområde är norra Sverige. Vi kan erbjuda ett flertal varianter på service, från den enklaste grundservicen till ett heltäckande serviceavtal.Välskötta och välservade truckar ger den bästa totalekonomin. 

 

utbildning

Välutbildade truckförare är bättre truckförare.

Med vårt utbud av förarutbildningar för bl.a. truckar, entreprenadmaskiner, liftar och traverser kan du bli bättre och säkrare förare, vilket ger en ökad lönsamhet och en ökad arbetsglädje.

Uthyrning

Vi har ett bra utbud av uthyrningstruckar som ni kan hyra till mycket konkurrenskraftiga priser. Möjlighet finns att hyra truckar både per arbetsdag eller under längre perioder.

Begagnat 

Hos oss finns alltid ett stor utbud av begagnade masker för omgående leverans. Tveka inte, kontakta våra säljare så hjälper de dig att hitta rätt maskin för just din verksamhet.

Kontakta oss

Adress: Terminalvägen 12
891 51 Örnsköldsvik.
Telefon: 0660-26 55 70
E-post: info@nordtruck.se

Linde Material Handling AB

Terminalvägen 12 - 891 51 Örnsköldsvik  -  Tel: 0660-26 55 70  -  info@nordtruck.se