Vi använder cookies Läs mer

 

Företaget

Den 4 oktober 2017 förvärvades Nordtruck AB av Linde Material Handling AB, vilket möjliggör ett enhetligt erbjudande över hela Sverige till kunderna.

Vår anläggning, som byggdes och var inflyttningsklar våren 2006,  ligger i Örnsköldsvik. Här finns försäljning, uthyrning, reservdelar samt verkstad.

Vår affärsidé

Målsättningen är att i samarbete med dig som kund utveckla en kostnadseffektiv och miljövänlig intern materialhantering. Vår kompetens är hanteringslösningar med truck och du som kund väljer samarbetsform och dess innehåll. Allt från att köpa eller hyra själva trucken till att vi tar ansvar för hela funktionen - truck, service, underhåll och eventuell verkstad.

Lindes produkter är innovativa och kännetecknas av körglädje, produktivitet och hög tillgänglighet. I det fall en applikation kräver en specialanpassad lösning för att tillgodose krav på t.ex. hanteringskvalitet eller ergonomi, har vi kompentens att konstruera denna.

Kommunikationen med dig som kund skall präglas av förtroende, öppenhet, flexibilitet och långsiktighet. Vår ambition är att vara kunniga och engagerade samt skapa en relation där du känner att det är lägg och trivsamt att samarbeta med oss. 

 

Vägbeskrivning

Du som kommer norrifrån: Kör E4an söderut till första rondellen vid Coop, sväng höger i rondellen. Sväng höger igen efter ca 150 m, du kör nu på Terminalvägen. Följ den ca 500 m därefter sväng höger upp till Nordtruck. 

Du som kommer söderifrån: Kör E4an norrut genom hela Ö-vik, du passar 5 trafikljus, sväng vänster i rondellen vid Coop. Sväng höger efter ca 150m, du kör nu på Terminalvägen. Följ den ca 500 m därefter sväng höger upp till Linde Material Handling, Region Nord.

Linde Material Handling AB

Terminalvägen 12 - 891 51 Örnsköldsvik  -  Tel: 0660-26 55 70  -  info@nordtruck.se