Kommande utbildningar

23-24/8 Hjullastarutbildning (C2) för industriell hantering

30-31/8  Truckförarutbildning, grundutbildning. A+B-truckar.


1/9 Ansvarsutbildning för arbetsledare

26-27/9 Truckförarutbildning, grundutbildning. A+B-truckar.

28-29/9  Grundutbildning travers
Välkommen till Nordtruck AB!


Vi lyfter Norrland!

Nordtruck AB är sedan år 2003 återförsäljare för Lindes produkter men har varit verksam sedan 1999 i region norr, då i Lindes organisation. Bolagets verksamhet är inriktad på försäljning, uthyrning samt service av materialhanteringsutrustning, huvudsakligen truckar. Sedan 5 år tillbaka har vi även förarutbildning för bl. a truckar, entreprenadmaskiner, liftar samt även traversutbildning i egen regi.
 
Nordtrucks huvudkontor ligger i Örnsköldsvik. Bolaget har verkstäder i Sundsvall, Väja, Bollsta, Östersund, Umeå samt Luleå.
 
Linde är en global aktör och tillhör världens ledande tillverkare av truckar. En komplett leverantör av utrustning för materialhantering med truck. Produktprogrammet har en imponerande bredd med ca 150 modeller av lagertruckar, motviktstruckar och containertruckar. Oavsett om behovet är en standard- eller specialanpassad lösning så står vi till tjänst. Vårt breda truckprogram kompletterat med unik kompetens att kundanpassa ger oss möjlighet att uppfylla dessa krav och bli "er partner för optimala hanteringslösningar med truck". På samma sätt kan vi anpassa samarbetsformen till dig som kund. Helst levererar vi hela truckfunktionen - truck, finansiering, service och underhåll. Fast självklart är det upp till er att välja det som passar ert företag.
 
Vi marknadsför och säljer även Bobcat kompaktlastare, grävmaskiner och teleskoptruckar, Terberg terminaltraktorer och Tennant sop- och skurmaskiner. Hjullastare finns också i vårt program. Vi distribuerar även Linde/AGA Gas för Örnsköldsviks kommun.
 
 
Vi erbjuder:
  • Köp
  • Nya eller begagnade maskiner.
  • Hyra
  • Korttidshyra, leasing, rental- funktionsavtal.
  • Outsourcing
  • Vi köper in era truckar och sköter hela truckfunktionen.
  • Service
  • Allt från minimikravet säkerhet service till fullserviceavtal.

Nordtruck har lösningen som matchar era behov!


För hyra av truck, kontakta Robert Edmark på: 0660-26 55 77 eller: robert.edmark@nordtruck.se

Nyheter

©2016 Nordtruck AB - Terminalvägen 12 - 891 51 Örnsköldsvik
Tel: 0660-26 55 70 - info@nordtruck.se
spons